AUTOZILLA – pentru masini si alte fiare

S-a intamplat in Cluj intr-o zi torida de vara cand am intrat cu prietenul meu intr-un magazin de piese auto pentru a cere niste informatii. Ne-a lovit un miros de ulei auto combinat cu transpiratie si aer inchis de depozit, care ne-a facut sa plecam aproape instant de acolo si sa uitam motivul pentru care am intrat initial.  Apoi m-am gandit: de ce ti-ai face un magazin, de orice fel ar fi el, daca tu ca si manager din start pici testul clientului. Si daca clientul nici nu suporta sa stea in magazinul tau mai mult de 1 minut atunci nici nu mai vorbesc de dispozitia lui de a cumpara ceva de la tine.

Nu stiu exact cum sta treaba cu femeile care lucreaza in domeniile stapanite de barbati, pentru ca eu sunt abia la inceput. Este adevarat, simt o doza de misoginism si scepticism atunci cand barbatii cer informatii despre masina lor unei femei, dar nici eu nu ma laud ca stiu pe de rost anatomia unei masini surub cu surub. Dar si cand o sa fac asta, oh boy 🙂

Si iata ca stau la biroul unui magazin de piese auto unde nu miroase a ulei, clientul este poftit sa stea pe scaun langa biroul nostru, la o apa, la o cafea, in timp ce primeste informatii valoroase referitoare la ce ar trebui sa isi cumpere pentru masina.  Pentu ca sunt de parere ca un produs vandut vine la pachet cu o vorba buna si servicii de calitate insemnand promptitudine in livrarea comenzii si de ce nu promotii de impulsionare si fidelizare a clientelei.

In momentul in care clientul intra pe usa,  te percepe ca cel mai mare dusman al sau pentru ca stie ca o sa iti dea bani pentru produsele pe care i le vinzi. Uitati-va de curiosi la expresia fetei lui cand intra intr-un magazin de orice fel. Da bani, si asta il face nefericit. Dar de ce sa nu il faci pe client sa i se faca pofta sa mai cumpere? Aranjeaza-ti magazinul,  ofera-le confort si o bomboana si atunci o sa fie dispusi sa mai cumpere ceva pe langa ce si-au stabilit initial. Nu v-ati intrebat de ce bancile sunt atat de cochete, cu pupitre moderne, scaune confortabile si aer conditionat? 🙂

2014-09-03 12.09.01

Sub aceste convingeri s-a nascut AUTOZILLA- magazin de piese auto, proiectul meu de suflet. Si pentru ca de mica ma jucam cu masinutele, am decis sa calc adanc cu tocurile  in domeniul auto, si sa merg mai departe: Autozilla este implicata in activitati de P.R si promovare in evenimente din motorsportul romanesc. Autozilla sustine Mihai Beldie Jr, campion national de viteza la grupa Diesel.  Suntem vizibil la concursurile de raliu si alergam cu Mihai  prin stickerele aplicate pe capota BMW-ului sau 120d.  Planuiesc alte evenimente inedite pe viitor, asa ca stati cu motoarele incinse.

Scurt auto

Nu mai am nici un dubiu acum, Autozilla e un magazin pentru masini si alte fiare.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.