De ce o să trec de la Huawei P10 la Huawei P20 PRO

Huawei-P20-Pro-2Pentru că e prea mainstream să ai Iphone, sau Samsung, ei bine, eu sunt o clientă fericită Huawei de pe vremea când am prins un P6 la Mobile World Congress în Barcelona, acum vreo 3 ani.

De atunci m-am îndrăgostit de Huawei pentru că au demonstrat că poți să ai calitatea materialelor și a procesorului foarte bună la un preț corect, nu supraestimat.

Iar de când Huawei vine și cu componentă de Inteligență Artificială, ne face să ne gândim că poate la vremea lansării lui l-am depreciat pe principiul încă un telefon chinezesc, dar iată că „urâtul clasei” a devenit frumosul ăla faimos de care vorbește toată lumea.

Poziționându-se de la bun început ca un smartphone de top, Huawei P20 PRO se ambiționează să detroneze supremația Samsung și Apple, deși ca preț se poziționează cam tot pe acolo. P20 PRO se va lansa în România cu prețuri începând între 3800 /4000 lei.

Ce face de banii ăștia? Păi, destul de multe. Pot să încep cu memoria, care este destulă. 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Nice.

Dar chestia cea mai tare cu care se clasează peste S9, S9 Plus și Iphone X  este faptul că telefonul are 3 camere foto (Leica), numai bine să nu ai nici o emoție când faci poze.

 

Huawei-P20-Pro-3

Mai mult, P20 PRO este declarat telefonul selfie-urilor, fiind echipat cu o cameră frontală de 24 megapixeli,  cea mai detaliată cameră pentru selfie de până acum.

Telefonul are o baterie de 4000 mAh, fiind un upgrade important față de P20 care are 3400 mAh.

Din prezentări, pare că este un telefon deștept, mai mult cameră foto decât telefon, care într-adevăr beneficiază de o tehnologie top of the notch bazată pe fotografie îmbinată cu inteligență artificială.

Mai exact, camerele (cele 3) identifică automat scenele de fotografiere, și scot cele mai faine cadre în funcție de caz. De exemplu, dacă pozezi un portret, telefonul va identifica portretul și va uniformiza trăsăturile, iar dacă pozezi o floare va evidenția textura și culorile.

Huawei P20 PROmite mult. Aștept să fac un unpacking și să îl urc sus în cadrul acestui articol și sunt convinsă că Huawei își ține promisiunile.

Acest articol nu este sponsorizat de @HuaweiRomânia , din păcate.

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.