Despre rezoluții la început de an

Cred că cel mai detestat moment al fiecărui început de an este acela când trebuie să îți setezi anumite rezoluții. Sau dacă nu ți le setezi, cel puțin o dată ajungi să fii întrebat de ele.

Așa că e bine să îți acorzi câteva momente pentru asta, ca să eviți situația în care spui că nu te-ai gândit la asta sau că nu ai nici o rezoluție, și să nu rămâi pe filmul „ce o fi o fi”.

Așa că trage aer în piept și gândește-te la lucrurile pe care vrei să le faci anul acesta. Apoi gândește-te le cele care merită spuse (că nu trebuie să dai totul din casă), și mai adaugă și o rezoluție care să dea bine, în caz că ești întrebat, dar totuși să rămâi autentic.

Eu am luat o foaie de hârtie și le-am notat. A fost puțin înfricoșător să mă uit la foaia albă și să încerc să scriu ceva, dar iată că m-a luat valul și am ajuns la 10 rezoluții. Mai fain este când dai peste rezoluțiile scrise de anul trecut, și vezi ca le-ai atins.

Așa că sfatul meu este să iei o agendă specială pentru „rezoluții de sfârșit de an”, sau o foaie de hârtie (nimic prea fancy) pe care să o ascunzi bine, dar să știi de unde să o iei peste un an ca să continui tradiția, și să încerci să lași totul scris.

Se spune că atunci când scrii lucrurile se mai limpezesc un pic și se transmit mesajele alea bune către univers.

Să aveți un an perfect!

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.