Samsung Galaxy S10+ Cea mai bună cameră de pe piață

Pot spune că Samsung Galaxy are cea mai bună cameră foto de pe piață, detronându-l pe Huawei P20 pro care era tare pe partea de foto…la vremea lui. Dar cum tehnologia evoluează și trebuie să ținem pasul cu ea, iată că Samsung vine cu o variantă ce aduce noutăți pe toate planurile: ecran, cameră foto, materialul din care este fabricat, procesor, baterie, memorie.

Acum haideți să le luăm pe rând.

Ecranul – are un display de 6,4 inch, și o tehnologie Infinity -O Display, care practic înseamnă un ecran mai mare, fără margini. Difuzorul de sunet este mutat pe ecran, prin sticlă, la el și camera frontală.

3 camere foto – este cea mai bună cameră de pe piață  cu 3 module. Deci, ai o cameră cu unghi de captare mult mai larg și calitate cinematrografică, 16 MP f/2.2 , cu care poți să cuprinzi mai mult. Mai ai o cameră de 12 megapixeli cu diafragmă variabilă, și  o cameră pentru zoom de 12 MP.

Materialul din care este fabricat – Samsung Galaxy S10+ are pe spate ceramică ce îl face mai rezistent la zgârieturi decât sticla folosită în generațiile telefoanelor trecute, dar și mai scump. 🙂

Procesorul este unul demn de un laptop, defapt se poate vinde ca un laptop, mai exact cu spațiu de stocare de  1TB pe card micro SD separat, și cu 12 GB RAM pentru ca tu să te poți juca liniștt jocuri cu grafică avansată.

Bateria, zic ei, că te ține 24 de ore care îți ajunge toată ziua, pentru că are 4100 mAh, baterie suficient de mare pentru a încărca telefonul unui prieten sau căștile tale. Are și ceva funcție rapidă wireless 2.0 dar mi-e lene să o mai detaliez așa ca o las aici.

Dacă crezi că acest articol e sponsorizat de colosul Samsung, nu te panica, doar l-am făcut să pară astfel, ca să îmi crească și mie autoritatea… 🙂

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.