Samsung Galaxy Unpacked – 20 februarie

Peste 2 zile Samsung Galaxy va anunța noul Galaxy 10. Evenimentul este cu atât mai mișto cu cât au creat o campanie integrată în jurul acestei dezvăluiri misteroase pe care o poți urmări online dacă te înregistrezi pe site-ul lor.

Chiar dacă nu sunt utilizator al telefoanelor lor, jos pălăria pentru modul creativ în care reușesc să comunice cu consumatorii. Ce fain ar fi dacă și Iphone ar crea vizualuri mindblowing ca și cei de la Samsung? 😀

Iată cum s-a gândit Samsung să își răsplătească utilizatorii și să atragă unii noi (trebuie să recunosc că aproape m-a convins și pe mine de noul Galaxy 10.

Au creat o platformă #DoWhatYouCant, o platformă empowering i-aș spune eu, în care invită privitorul să își dea liber la creativitate și să facă lucruri pe care nu a crezut niciodată că le poate face. Sloganul e puternic, Do what you Can’t, și cum altfel, decât cu ajutorul unui telefon deștept care te ajută să te exprimi.

Aceste evenimente unpacked nu sunt niște abordări noi ale celor de la Samsung. La o conferință de tehnologie (Mobile World Congress ) din Barcelona la care am fost în urmă cu cațiva ani, au lansat Galaxy-ul de atunci cu mare tam-tam, într-o locație „ascunsă” la care nu aveau acces decât cele mai mari trusturi media (gen BBC, Bloomberg, etc) Totul prezentat într-o cutie neagră și oferită doar celor norocoși. Pentru ceilalți muritor de rând, s-au oferit invitații elegante la standul lor, dar nu s-a dezvăluit produsul misterios decât celor care aveau exclusivitate.

Good job, Samsung, pentru o execuție excepțională a spoturilor. Încă aștept replica celor de la Iphone.

2 comments On Samsung Galaxy Unpacked – 20 februarie

  • O sa faci si un giveaway cand o sa iasa telefonul?

    • Andrwey, nu-s atat de tare incat sa fac giveaway cu telefonul asta. Dar am unul cu ecranul spart. As putea face cu ala…e drept, nu e Samsung. E Huawei… cred ar aprecia si astia un pic de imagine ca acum au probleme ..penale :))

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.