Sharing is caring

Îţi place ce citeşti? Mai intri din când în când de la servici? Poate mai spui şi altora despre ce ai citit aici…Atunci cu siguranţă ştii că share=love şi copy paste=trădare!

 

4 comments On Sharing is caring

 • CE NU-MI PLACE SA CITESC e un text simplut, intr-o engleza greoaie tradusa parca mot a mot dintr-o rusa, nici aia literara. Si nu-mi mai place sa citesc nici articolele tale precum hainele din second-uri, din material dinala de sters geamu cu ele.

  • Buna. As considera comentariul tau ca fiind in interesul meu atata vreme cat iti exprimi o parere justificata la ce am scris. Desigur, „nu-mi mai place sa citesc nici articolele tale precum hainele din second-uri” poate fi o parere justificata,exceptand faptul ca nu are nici o justificare:)). Te-am incurcat? Hai ca iti spun si eu ce NU IMI PLACE. Nu imi plac comentariile impertinente PENTRU ca nu sunt constructive si mi-am spus ca nu am sa aprob astfel de comentarii. Dar pentru tine fac o exceptie, misteriosule skyler cu ID ce miroase a pubertate.

  • „In interesul tau” (nu am vazut alt nume, ca sa pot macar sa stiu cui ma adresez), eu ca un umil cetatean al Romaniei (tara in care se vorbeste romana, in caz ca nu stiai) vreau sa o felicit pe bloggerita noastra pentru cunostinta ei de limba engleza la un nivel avansat si sper sa mai intri pe acest site ca sa vezi urmatoarea mea rugaminte…..cred ca vorbesc in numele tuturor persoanelor care ti-au citit comment-ul atunci cand respectuos te rog sa traduci in engleza tot comment-ul tau si speram ca vei fi fair-play si ca o sa faci acest lucru fara ajutor 🙂 Multumim frumos

  • „in interesul tau” daca nu-ti place ce citesti, nu citi! simplu.
   e ca la telecomanda: schimba postul, in cazul asta blogul.
   ai o gramada de variante.
   dar daca ai ceva interesant de spus, spune cu argumente pro si contra, nu e nevoie sa pierzi timpul incercind sa „stergi” cu vorbele tale ideile si parerile altora.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.