Se fac reclame bune și în România

Poți să știi că se fac reclame bune și în România. Și nu mă refer la alea cu Persil sau Knorr Magic.

Dincolo de arhetipul femeii în bucătărie (care este defapt o realitate și de ce să o renegăm) există și reclame care proiectează realități mișto, care sunt banale în viața noastră de zi cu zi.

Nu ne dăm seama de ele, dar expuse într-o reclamă gen Lidl, care îți spune că „viața de familie nu e ce te aștepți. E mai tare” , parcă îți vine să zâmbești puțin în colțul gurii, și să zici „Da, mă, în sfârșit o reclamă drăguță, n-am irosit 30 de secunde degeaba din viața mea”.

Și pentru că nu vreau să-ți irosesc nici eu foarte multe minute din viața ta citind pe blog, o să-ți fac un rezumat de 6 minute cu reclame, pe care dacă nu le-ai prins la tv, le dai play AICI, la mine, și practic, te-ai scos.

Cu Carmol Flu, nu lași raceala să îți influențeze stilul. Execuția e impecabilă, aproape că m-a hipnotizat farmecul anilor 80/90.

Atunci când îți zice că e „puțin rulată” știi că defapt trebuie să afli toată, toată povestea. Bun conceptul, pur românesc aș putea zice. Dă play, dar cu sunet, că la primul video ai scăpat.

Asta e chiar tare. Iată cum s-a lansat Renault Zoe mașina eco-electrică, în România/ București. Au montat un panou publicitar cu Renault Zoe care funcționa pe senzori de poluare, și îți schimbă prețul în funcție de poluare. Cu cât poluarea în oraș era mai mare, cu atât prețul mașinii scădea. Vezi video below.

Și poate vrei să o cunoști și pe Gabi, Crăciunița. Simpatic spotul. Toți avem o Gabi, Crăciunița la birou. Trimite-i și ei videoul ăsta. Că e de sezon.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.