Cum să obții rezultate din SEO mai rapid?

În contextul în care afacerile online se dezvoltă într-un ritm amețitor, este foarte important ca și client să apelăm la o agenție specializată care te poate ajuta ca noul tău site să fie mai bine primit și bine văzut în motoarele de căutare Google. Dacă din considerente de buget, preferi să-ți crești singur site-ul, nu e nimic condamnabil. Trebuie doar să fii conștient că  rezultatele din optimizarea SEO a business-ului tău online (fie că vorbim de un magazin online, un blog, sau un simplu site de prezentare) nu vin peste noapte.

Pot exista luni până când vei „simți” un trafic mai crescut sau generarea de vânzări, unii specialiști spun că mai repede de 6 luni nu ai nici o șansă obții rezultate din SEO. Totul depinde de conținutul alocat site-ului tău, calitatea lui, frecvența cu care este actualizat și nu în ultimul rând arhitectura site-ului (care trebuie sa fie una sigură, optimizată SEO și responsive)

Dacă ai un magazin online,care vinde haine de exemplu, o chestie deșteaptă pe care ai putea să o faci pe site-ul tău este să oferi descrieri personalizate produselor tale. Pe lângă asta, mai poți lucra și la :

site linkuri – sau acele linkuri  care fac trimitere la site-ul tău – În cazul în care nu ai pile (și sigur nu ai) pe la emag.ro, protv.ro, sau alte site-uri cu autoritate și trafic foarte mare care ar putea să menționeze și de site-ul tău , ai putea adăuga o sectiune de blog în care poți „strecura” linkul spre magazinul online în diverse articole dedicate modei.

fără conținut duplicat – Știu că e ușor, dacă citești o informație redată frumos, să o duplichezi pe blogul tău, doar pentru că simți presiunea de a crea o grămadă de conținut și sunt zile în care pur și simplu nu ai inspirație. Dar nu o fă! Gândește-te că sunt atâția bloggeri care scriu simplist, cu cuvintele lor, uneori chestii foarte banale, pentru că au înțeles că principala condiție a conținutului lor este să fie ușor de citit și bineînțeles unic. Nu trebuie să faci postări kilometrice, axează-te pe calitate, nu neapărat pe cantitate. (Dar și pe cantitate cât de cât…nu ca mine, care nu am mai scris pe blog de 1 an de zile 😉

În concluzie, dacă ai un business online ai două opțiuni – fie angajezi o agenție de SEO care să facă toate lucrurile de mai sus pentru tine și mult mai mult, însă să nu o concediezi dupa 6 luni că nu ai văzut rezultate, fie te ocupi tu și îți asumi timp de studiu, testări și creație de conținut care va crește vizibilitatea site-ului tău.

tutorial-rezultate-seo-garantat-in-scurt-timpFoto: expertutorials.blogspot.ro

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.